hu

Blog Hair
News, gossip, news and information about the world of hair

itenesfrdeptruarbgcazhcsdaeletfafihihuidiwjakoltlvmsnlnoplroskslsvthtrukvi

Enter in Blog Hair


Blog Hair : A blog about mindent mi ò, amely magában foglalja a haj, mindenki lehet beszélni termékek véleményét, tárgyak, mint a lemezek, hajszárítók és vasalók, mondd el tapasztalataikat arról, hogyan kell találni egy fodrász, mint a másikban. È blog témák tekintetében a hajad, mindenki kifejtheti véleményét: beszélni termékek, tárgyak, eszközök, mint a tűk, lemezek és görgők. È is chat a tapasztalataikat, a technika, a kísérlet vagy è talált egy fodrász, mint a másikban. A blog a haj è egy helyet a weben, ahol a è mondani és ossza történetek, élmények és gondolatok Olaszország-szerte, a témában a haj, haj szalonok, szakemberek és az amatőrök, termékek, kezdeményezések és események. Olaszországban van ezer Blogok a haj argumentum mindenki írja véleményüket szabadon ebben a témában, sokat tárgyalt, és érdekes. Senki sem tudja, hány van ma, Olaszországban bloggerek: néhány beszélni néhány ezer. De csak vess egy pillantást az én-m telek, valamint a területek, amelyek úgynevezett \"Blogok\" megérteni, hogy vannak sokan, akik u é pi - mint mondják-\"tartsa\" egy napló a weben. Néhány más híres fodrászok ismeretlen. Bemerít minden, a vágy, hogy hagy nyomot maguk és ötleteiket. á, az utóbbi a szükségességét, amely nélkülözhetetlen válik, ha vannak más ways-hoz mond kívül ott ò, hogy folyik körülöttünk. Végül lesz számolni a à pi pi u és u népszerű blog frissül, de a lényeg è képes kommunikálni egy új területen, korlátok nélkül. A haj blog, beszélünk mindent mi ò, amely magában foglalja a haj, mindenki lehet beszélni termékek véleményét, tárgyak, mint a lemezek, hajszárítók és vasalók, Mesélj a tapasztalat hogyan ön alapít egy fodrász, mint a másikban.

Encyclopaedic hair website

Blog Hair capelli Blog Hair acconciature Blog Hair estetica Blog Hair moda-capelli Blog Hair salute Blog Hair parrucchieri

Blog Hair - Hairdressers hair health care in the salons of beauty and aesthetics, with hair style for fashion photos and sales of hair-hair care products.

Sections of Interest

Blog Hair, hairdressers, hair, health, beauty salons, hair fashion photos, hairstyles, aesthetics, for sale, chat hair, hair loss treatment, hair loss, balayages, meches, shatush, deja-vu, Blog Hair, Globelife, fair hair, brand hair products, hairdressing sector, companies dyes hair, professional hair products manufacturers, factory lines products for third parties, private label, hair accessories, retailers hairdresser products.
Blog Hair, wholesale sellers hair products, dealers products for hairdressers, agents hairdressers, beauty salons, market research in the field of hair fashion, equipment for hairdressers, hair thickening, information hair, news hairdressing products, furniture stores hairstyle.
Blog Hair, imports and exports, hairdressing supplies

Gossip & News

19 Dec 18
 

Collection: Frame of Mind
Ph: Bo Egestroem
Make-up: Anne Staunsager
Stylist: Mai Svanhvit

hair-collections

19 Dec 18

Rafael Bueno

 

XVIII collection shows four proposals in which different forms and textures are worked on the hair, joining the weaving and braiding techniques. Styles and accessories are ostentatious, showing the luxury as a relevant aspect of the collection. As for the colour, natural tones are combined, working on white, copper and black that highlight certain details of the weaving and braiding techniques used. XVIII is inspired by the union of combining the fusion of styles, both weaving and braiding techniques, the contrast of textures and the movement of hair, a collection featuring a woman in which strength and power are united.

Collection: XVIII
Hair Assistant: Moyses Utrera
Ph: Alberto Zaldivar
Make-up: Lulu Perez
Stylist: Desire Espinosa and Xisxo Morales
Models: Elva and Baira

hair-collections

18 Dec 18

i 20 MIGLIORI PRODOTTI
professionali per capelli

GUIDA ALL ACQUISTO

BEAUTY Bazar

18 Dec 18
 

This collection gives a nod to the style of lighting used in his classic old school black & white images by renowned Sixties photographer David Bailey, but, with a contemporary feel. The hair is an amalgamation traditional skin fade, graphic cuts and soft texturising but enhanced with various styling products for a strong finished look.

Collection: Bailey
Ph: Desmond Murray
Make-up: Jo Sugar

hair-collections

18 Dec 18

Ivan Rodriguez

 

Collection: Weavers of Ideas
Ph: Jell Loya
Make-up: Thessa Peralta

hair-collectionsEnter in Blog Hair