vi

Blog Hair
News, gossip, news and information about the world of hair

itenesfrdeptruarbgcazhcsdaeletfafihihuidiwjakoltlvmsnlnoplroskslsvthtrukvi

Enter in Blog Hair


Blog Hair : Blog về tất cả mọi thứ chúng tôi ò bao gồm tóc, tất cả mọi người có thể nói của họ để thảo luận về sản phẩm, các đối tượng như đĩa, máy sấy tóc và bàn là, nói với kinh nghiệm của họ về làm thế nào để được tìm thấy bởi một thợ làm tóc chứ không phải là khác. Các chủ đề blog è về mái tóc của bạn, tất cả mọi người có thể nói của họ: nói về sản phẩm, đối tượng, các công cụ như kim, tấm, trục lăn. È cũng có thể trò chuyện về kinh nghiệm của họ, một kỹ thuật, một thử nghiệm hoặc như è được tìm thấy bởi một thợ làm tóc chứ không phải là khác. Một blog về tóc è một không gian trên các trang web nơi è có thể cho biết và chia sẻ những câu chuyện, kinh nghiệm và suy nghĩ từ trên tất cả các ý về vấn đề tóc, tiệm làm tóc, các chuyên gia và nghiệp dư, sản phẩm, các sáng kiến và các sự kiện. Tại ý có hàng ngàn blog về các đối số tóc, tất cả mọi người viết quan điểm của họ một cách tự do về chủ đề này nhiều thảo luận và thú vị. Không ai thực sự biết bao nhiêu người có là ngày hôm nay, blogger tại ý: một số nói về một vài nghìn. Nhưng chỉ có một cái nhìn của tôi các trang web, cũng như các é đến các khu vực được gọi là \"blog\" hiểu được rằng có rất nhiều người người ù pi - như họ nói-\"giữ\" một cuốn nhật ký trên web. Một số khác nổi tiếng làm tóc chỉ là chưa từng nghe thấy của. Hợp nhất tất cả, mong muốn để lại một dấu vết của mình và ý tưởng của họ. à, sau đó một điều cần thiết trở thành không thể thiếu khi có những cách khác để nói cho bên ngoài có ò đang xảy ra xung quanh chúng ta. Cuối cùng bạn sẽ có thể để đếm à pi pi ù và ù Cập nhật blog phổ biến, nhưng điều quan trọng è có thể giao tiếp trong một khu vực mới, không có giới hạn. Tóc blog chúng tôi nói về tất cả mọi thứ chúng tôi ò nằm trên tóc, tất cả mọi người có thể nói của họ để thảo luận về sản phẩm, các đối tượng như đĩa, máy sấy và bàn là, nói với kinh nghiệm của họ về làm thế nào bạn tìm thấy một thợ làm tóc chứ không phải là một.

Encyclopaedic hair website

Blog Hair capelli Blog Hair acconciature Blog Hair estetica Blog Hair moda-capelli Blog Hair salute Blog Hair parrucchieri

Blog Hair - Hairdressers hair health care in the salons of beauty and aesthetics, with hair style for fashion photos and sales of hair-hair care products.

Sections of Interest

Blog Hair, hairdressers, hair, health, beauty salons, hair fashion photos, hairstyles, aesthetics, for sale, chat hair, hair loss treatment, hair loss, balayages, meches, shatush, deja-vu, Blog Hair, Globelife, fair hair, brand hair products, hairdressing sector, companies dyes hair, professional hair products manufacturers, factory lines products for third parties, private label, hair accessories, retailers hairdresser products.
Blog Hair, wholesale sellers hair products, dealers products for hairdressers, agents hairdressers, beauty salons, market research in the field of hair fashion, equipment for hairdressers, hair thickening, information hair, news hairdressing products, furniture stores hairstyle.
Blog Hair, imports and exports, hairdressing supplies

Gossip & News

19 Dec 18
 

Collection: Frame of Mind
Ph: Bo Egestroem
Make-up: Anne Staunsager
Stylist: Mai Svanhvit

hair-collections

19 Dec 18

Rafael Bueno

 

XVIII collection shows four proposals in which different forms and textures are worked on the hair, joining the weaving and braiding techniques. Styles and accessories are ostentatious, showing the luxury as a relevant aspect of the collection. As for the colour, natural tones are combined, working on white, copper and black that highlight certain details of the weaving and braiding techniques used. XVIII is inspired by the union of combining the fusion of styles, both weaving and braiding techniques, the contrast of textures and the movement of hair, a collection featuring a woman in which strength and power are united.

Collection: XVIII
Hair Assistant: Moyses Utrera
Ph: Alberto Zaldivar
Make-up: Lulu Perez
Stylist: Desire Espinosa and Xisxo Morales
Models: Elva and Baira

hair-collections

18 Dec 18

i 20 MIGLIORI PRODOTTI
professionali per capelli

GUIDA ALL ACQUISTO

BEAUTY Bazar

18 Dec 18
 

This collection gives a nod to the style of lighting used in his classic old school black & white images by renowned Sixties photographer David Bailey, but, with a contemporary feel. The hair is an amalgamation traditional skin fade, graphic cuts and soft texturising but enhanced with various styling products for a strong finished look.

Collection: Bailey
Ph: Desmond Murray
Make-up: Jo Sugar

hair-collections

18 Dec 18

Ivan Rodriguez

 

Collection: Weavers of Ideas
Ph: Jell Loya
Make-up: Thessa Peralta

hair-collectionsEnter in Blog Hair